03 May 2009

Happy Birthday My Dear..

Sempena hari peningkatan umur isteriku yg tersayang, ingin aku mengucapkan selamat hari jadi yg ke... oops biarlah rahsia.. ekekeke macam le org tatau kan...

Semoga tahun ini semakin bertambah2 rezeki dan berjaya menggapai setiap impian yang beliau impikan. Tak lupa juga aku mendoakan agar beliau berjaya menghadapi peperiksaan semester ini dgn jayanya. Rasanya tahun lepas dia pun menyambut hari lahirnya dalam suasana peperiksaan juga. Hanya simpati yg dapat ku hulurkan. Ekekeke...

Akhir kata, inginku tamatkan entry ini dengan serangkap pantun;

Makan nasi ulam pucuk paku,
Lepas makan jgn lupa berkumur..
Selamat hari jadi sayangku,
Murah rezeki panjang umur..

p/s: i love u sayang.. ekekeke...

4 komen:

vagg. said...

gua nak adiah rambut palsu AFRO satu ok! hahahah

Aidahs said...

romentik siot... ekeeekkkeee...

Korang sangat lovely kapel okay.. mak suka.. mak doakan kebahagiaan korang....

vagg. said...

clap clap untuk gabanz
sbb bangun nih kul 3 pagi buto..
sedang bini dia tido mati tak sedo hape pun bila dia bangun haahahahaha

che^amad said...

>>joyah: eheh mekaceh joyah.. insyaAllah kita semua dikurniakan kebahagiaan di dunia dan akhirat... aminnnn... wahh skema tuuu.. ekekeke

>>vagg: ekekeke konon bangun nak sambung keja sekali mengantuk tahap ultraman tiga dah.. baik i buat entry wish besday kat isteri i.. kui kui kui