23 July 2008

Mari Menjawab... Hehehe

Berikut adalah jawapan utk shoutbox dari pengunjung2 blog aku yg tidak jemu memberikan sokongan padu walaupun tahu blog aku hanya aktif sebulan sekali sejak kebelakangan ini. Kataku ala2 perasan diva. Wakakaka.. Susunan adalah mengikut tarikh yg paling latest duduk kat atas..
  • dew waaaa... comeinya ammar tuh... nnti ko kasi cium 3 kat dua pipi ngan satu dahi dia bg pihak aku ya gabanggg .. huhu
    Details
    6:01 pm 23/7/08
    # hehehe biasa le dew.. ke mana tumpah kuahnye kalau tak ke nasi dagang... like uncle like nephew le.. muahahaha

  • HAKU nanti aku reply semua shout2 yg berkurun neh secara berkelompok.. kui kui kui
    Details
    11:34 am 23/7/08
    # eh camne aku nak reply shout aku sendiri ek? ok le Haku.. nanti jgn lupa reply tawww.. kataku bermonolog

  • beskut bon voyage.... kataku gabanz yg aku pasti ketika ini dia dh tiba di kg halamannya
    Details
    12:35 pm 22/7/08
    # bon petite bes.. heh long time no see aaa.. aku dah sebulan sampai ke kampung halaman.. ekekeke

  • vagg QUIZ SIAPA PINTAR: 60+12=72. apakah kaitan 72 dengan pemilik blog ini? umurnya atau jumlah entrynya?hahahahahahah seCOET jek entry awok. mmg PEMALAS!
    Details
    5:52 pm 20/7/08
    # 72 adalah nilai angka utk umur sebenar siput sedut peliharaan cik vagg.. ekekeke

  • syah incik Gabanz, tak maukah kao menghapdet blog?? bulan tujuh dah nih.. entry untuk bulan nih blom ade lagi nih... eheheheheh :P
    Details
    2:13 pm 16/7/08
    # aku dah hapdet yek wahai puan syah... tunggu bulan depan plak ye next entry... wakakaka

  • vagg eeeee PEMALAS cam hape dia nihhh. rasa cam nk tumbuk jek. muahahaha
    Details
    11:01 pm 15/7/08
    # ekekeke pemalas mcm ALASKA le wahai cik vagg... ahahaha

  • jm oi gaban..aku nampak ko kt kt ampang.. ko tipu erk kate dh balik ganu...ekekek
    Details
    4:43 pm 1/7/08
    # hoh tu sebenarnye adalah klon aku jm.. aku soh dia gi training boling kat ampang point.. wakakaka

  • jiang ko ni btul2 ke dah balik?? kang alih2 muncul je time kitorg lepak2...huhuhu
    Details
    10:38 am 26/6/08
    # cisttt jiang.. aku tau ko mesti boring pasal takde pencabar boling yg tak terer mcm aku... muahahaha

  • MARTS huh! Tak dapat la nak makan2 kalau org Singapore turun lagi. He he he...
    Details
    10:37 pm 24/6/08
    # huhuhu takpe marts.. aku wakilkan kat ko utk makan bg pihak aku.. tapi pastikan keta kasi serbis dulu aaa... ekekeke

  • Esah Lah All the best gabanz
    Details
    10:19 pm 23/6/08
    # best for all too esah.. kui kui kui
  • Joyah Goodbye Banz.. we'll miss u... sob sob sob...
    Details
    9:14 am 23/6/08
    # bye joyah.. kataku menjawab bye joyah sebulan yg lepas.. ekekeke

  • rizz kembar sihat jerr..hehe..thn depan ekk..x lama dah tu...
    Details
    11:26 pm 18/6/08
    # hehehe mesti sonot layan kerenah kembar rizz tu... eheh tak lama dah rizz.. lg 5 bulan nak masuk tahun 2009.. ekekeke

  • minah aku igt ade entry kawen ke..sbb br nmpk cincin..ngeheh
    Details
    4:37 pm 16/6/08
    # heh memandai aje ko wat citer minah buyung... kataku sesaje bagi minah nama baru.. wakakaka...

  • MARTS Akhirnya...kuar jugak gambar2 hari bersejarah tu. He he he...
    Details
    3:00 pm 15/6/08
    # hehehe saje aku peram nak kasi bernilai tinggi lagi gambar bersejarah tu marts... kes kes kes
Tak ketinggalan juga aku nak menjawab komen yg ditinggalkan dalam entry "Selamat Tinggal Kuala Lumpur". Alang-alang dah menjawab secara berkelompok. Ekekeke...

  • Anonymous said...

panjang umur kita jumpa lagi kawan..

-spider

June 24, 2008 5:20 PM

# insyaAllah spider... kita pasti akan ketemu lagi.. kataku tetiba jadi skema lak..


  • pj said...

byebye Gaban..semoga ko jgnla lupekan aku dan kawan2 yer..ekeke..nasi minyak free jgn luper jemput pulak..kui3..akhir kata semoga berbahagia dan terus ceria di kg halaman yg terchenta..

June 26, 2008 12:24 PM

# eheh mekacih PJ merangkap penerbit rancangan astro.. ekekeke... jangan lupa bawak hadiah mesin basuh nanti yek.. wakakaka


samat tinggal AFRIKA SELATAN...
MOZAMBIQUE.. nantikan kepulanganku
muahahahaha

July 14, 2008 2:29 PM

# aiseh warganegara aprika mana lak tersesat neh.. cik kak nak buat rebonding ye? mintak mahap le ye kat sini kedai dobi cucian kering aje cik kak.. salon rambut kat kedai ujung tuhhhhh...

0 komen: