17 February 2008

Si Benji Putih...

Pejam celik pejam celik, dekat sebulan setengah dah blog aku bersawang. Ekekeke nampaknya memang cemerlang ternakan sawangku kali ini. Demi untuk memenuhi kuota bulan Februari, maka aku nak up-date pasal pembelian notebook baru yg dikirim oleh Si Dia utk kemudahan belajar dan membuat assignment. Berikut adalah spesifikasi utk notebook yg diberi nama Benji oleh Si Dia. Kataku sambil menjeling ke arah Vagg. Ekekeke...

Type: BENQ S32W

Processor: Intel Pentium CORE 2 DUO T7100 1.8GHz

RAM: 2GB DDR2 (Kingston)

Hard Disk:
Fujitsu 120GB (5400RPM-SATA)

Graphic Card:
Intel Graphics Media Accelerator X3100

Screen Size: 13.3" UltraVivid widescreen display

Optical Drive:
8x DVD Super-Multi Double-Layer Drive

Operating System: Linux (re-format with Windows Vista 32)

Other Specifications:

4 X USB 2.0 PORT

IEEE 1394

S-VIDEO TV OUTPUT

WIRELESS N

BLUETOOTH

1.3 MP WEB CAM

White Casing with Colour Laminated Metal

Di bawah ini aku sertakan beberapa gambar si Benji yg hampir² menjadi mangsa smackdown sebelum diserahkan pada tuan empunya yg sebenar. Muehehehe...




Sekian sahaja entry ku yg cukup dinamik ini. Aku belum berkesempatan lagi nak menjawab TAG si Syah. Nak buat entry ini pun aku rasa macam nak pitam dah 18 kali. Kataku cuba mengaburi tahap kemalasanku yg semakin kronik. Ekekeke...

10 komen:

vagg said...

i love u so much, BENJI.
u meant everything to me..
kataku sengaja nk MEROYANkan gabanz.
ekekekeke..

bahagianya saya bila mendapati ada apdet terbaru. baru jek berura2 nk LUPUSkan blog nih. heh

b3skut said...

benji?
wakakaakaka

musti minat benji pelakon tu nih

kaler putih tu
seb bek xde kaler pink kan

che^amad said...

>>vagg: hoh mencik kat vagg.. jaga le awok benji.. kataku memasang cita2 nk bergolek atas benji.. ekekeke

ekekeke aku pon bahagia aku berjaya hapdet...

>>beskut: benji tu idola kedua vagg selepas jakpo ong.. ekekeke..

heh puas aku pujuk bgtau dia kaler pink takde.. last2 amik gak kaler putih tuh... kataku menyebarkan cerita pelesu.. muahahaha

vagg said...

gabanz ZAHATTTTT. katau mengAFROkan rambut gabanz yg dh sedia AFRO. wahkakaka

che^amad said...

waKATAU waKATAU gabang... KATAU membuat ayat dari typo vagg.. ekekeke

vagg said...

ahahahahahaha aku xpasann. mencikkkkk. aku SENGAJA la buat typo! mencik.
ko mmg berniat busuk, gabanz. KATAU smbil menyekeh topi kedar gabanz

JM said...

ganas betol mereka bemesra...ganas2..ekekek

JM said...

lupe plak nk mengutuk

BENJI tu .,..ekekeke

lg kiut name tu dr ko gabanz..abes laa..ekeke

Misz HoNey said...

hoh..akhirnyer ada gaks hapdet...wpon cm ampes kateku cuba membuat dengkis...ekekkeke

selamat datang kedua baru BENJI...agak2 TARO msti guna BENJI gaks wat chating ngan aweks kan...

ekekekke

vagg said...

untuk makluman.. nama sebenar BENJI ialah benZIF.

tp atas sbb2 tertentu.. tukar nama kepada nama skang. tp gabanz musuk tuh bkn sker sgt ngan bunyi2 JI JI tuh. tuh yg dia pandang slack jek kat laptop baru aku. kwengkwengkweng!