07 August 2007

Posting Pertama Bulan Ini.. Hohohoh

Heh penyakit malas hapdet aku masih utuh bertakhta dlm diri aku... Walaupon dah ramai memperkatakan kehebatan sawang di blog ku ini (heh perasan!) tapi aku membuat selamba kodok aje pasal bukan kena bayar saman pon.. ekekeke..
Takpe, kali neh biar aku hapdet serba sedikit apa yg berlaku pada diriku semenjak dua menjak neh... Lately beban kerja di opis aku bertambah kerana kekurangan staff.. Since bos takde amik staff baru maka terpaksa le staff yg sedia ada neh bertungkus lumus utk menyiapkan kerja yg bertimbun2... So setakat kerja lebih masa lewat malam tu kira biasa ler.. Lagi pon bukan setiap masa kerja bertimbun.. Kalau time takde keja urgent, memang melepak sakan ler.. Apatah lagi kalau time bos takde kat opis.. Bermaharajalela memasing.. Hehehe... Tapi walaupon dalam duk bizi2 tu masih sempat le lagi mengulor meronda blog kengkawan walaupon aku takde meninggalkan jejak.. Saje le nak survey blog sapa lagi banyak sawang.. Takat neh yg aku nampak blog dew dgn intan ada potensi utk menyaingi aku.. wakakaka...
Dalam pada itu, aku mendapat perkhabaran tak best dari bos aku yg berada kat Pakistan sekarang neh.. Kemungkinan besar aku terpaksa pergi ke sana hari jumaat depan (17 ogos 2007).. Patutnye aku dah pegi minggu lepas tapi tetiba plak bos suruh postpone ke hari lain.. Ikutkan dia nak aku pegi sana hari Senin tapi aku berjaya komplot dengan akak yg uruskan tempahan tiket utk delay sampai hari Jumaat... Sempat le aku makan sate puas2 lagi.. Muahahaha... Dijangkakan aku akan berada di sana sehingga dekat nak raya.. Tapi sebenarnye aku masih berharap satu keajaiban akan berlaku di mana boss aku tak jadi nak hantar aku pegi sana walaupon mungkin ia hanya satu ilusi.. cewah ayat aku.. ekekeke... Korang doakan le aku selamat pergi dan selamat kembali... kui kui kui..
Heh aku pon tatau dah nak citer apa lagi.. Cukup le kot utk aku menyapu serba sedikit sawang kat sini.. Apa pon, aku gumbira dgn kehadiran insan2 yg bernama sahabat kerana sudi mewarnai hidupku.. Tanpa korang, pasti aku akan menempuhi hari2 yg penuh kesuraman... Wahhh macam tak cayer je aku yg taip neh.. ekekeke.. Buat altavista, terima kasih kerana sudi menjadi sahabat yg baik dan sentiasa menceriakan hidup aku dgn kesewelan ko.. wakakaka... Hoh abes dah.. ekekeke ntah hape2 je ending aku....

4 komen:

vagg said...

ASTALAVISTA???
apekehal yg buruk sgt nama kwn ko tuh, BANZ..??
ekekek
by the way selamat pegi dan balik...bawak bekal LIDI SATE yek..ekeke

Anonymous said...

Download Beyonce Mp3 (29)
Download Stephan Bodzin Mp3 (8) http://danceplatform.net/artist289601/stephan-bodzin-vs-marc-romboy/1/ - Download Stephan Bodzin VS Marc Romboy Mp3 (2) Download Sleepthief Mp3 (1) http://danceplatform.net/artist374105/reuben-wilson/1/ - Download Reuben Wilson Mp3 (6) http://danceplatform.net/artist420221/alex-b/1/ - Download Alex B Mp3 (3) http://danceplatform.net/artist196109/electronic-various-artists/1/ - Download Electronic - Various Artists Mp3 (2239) [url=http://danceplatform.net/artist338538/donnacha-costello/1/]Download Donnacha Costello Mp3[/url] (5) [url=http://danceplatform.net/artist331944/beatconductor/1/]Download Beatconductor Mp3[/url] (2) http://danceplatform.net/artist375715/mick-harris/1/ - Download Mick Harris Mp3 (2) Download Jenny Sinclair Mp3 (1) http://danceplatform.net/artist122000/st-germain/1/ - Download St.Germain Mp3 (4) http://danceplatform.net/artist509373/sharon-c/1/ - Download Sharon C Mp3 (1) Download Felix Mp3 (3) [url=http://danceplatform.net/artist179771/dj-shadow/1/]Download DJ Shadow Mp3[/url] (18) http://danceplatform.net/artist171238/mint-royale/1/ - Download Mint Royale Mp3 (6)

Anonymous said...

Drug Arrests Wv Hitchcock
http://yourmixedstate.com/ - alprazolam online without prescription
Xanax can be used to treat mild depression.
[url=http://yourmixedstate.com/]xanax without prescription[/url]

Anonymous said...

Scott Spiezio Drug http://www.galvestonkidz.com/ - generic finasteride It can be horrifying to look into the mirror one day and realize that you are losing your hair. [url=http://www.galvestonkidz.com/]cheap generic propecia[/url]