27 August 2007

Aku Dah Berhijrah OS.. Ekekeke..


Heh dah lama bersawang blog aku neh.. Wat masa neh aku takde menda sangat nak cerita.. So baik aku kekalkan konsep sawang itu indah.. Ekekeke...
Kali neh aku sekadar nak bagitau yg aku dah bertukar OS (operating system) dari Windows XP Pro kepada Windows Vista Ultimate.. Kat atas aku tepekkan features yg terdapat pada notebook aku sekarang.. So far takde sebarang problem lagi.. Pada mulanye aku rasa malas lagi nak berhijrah OS neh tapi bila tengok Sis Misty dan Jiang bukan men eksen kamen lagi duk citer ke'best'an menggunakan vista neh maka tergerak le ati aku nak cuba plak.. Mujur le software2 yg aku biasa pakai dah ada yg compatible dgn vista.. Kalau dak, terpaksa le aku install dual boot.. So pada pandangan aku, Windows Vista neh kelebihan dia yg paling utama adalah interface dia yg lebih menarik dan rasa mcm best je bila tgk interface dia (heh mcm lebih kurang jek ayat neh.. lantak ler.. ekekeke).
Maka itu aje le entry pembersih sawang aku kali neh.. Buat mereka yg menjerit kat shoutbox tuh nanti aku reply le bila berkesempatan (ceh mcm le bizi sgt.. huhuhuh).. Oh yer.. sekarang aku sudah kembali menemui sinar bahagia dgn kehadiran seseorang.. Hohohoh...

2 komen:

manda said...

owh..ptt la skang makin selim...dah ada sinar baru rupenye..sapelah ye...bule aku wat pitnah lagik x banz???

aku ada kakak baru yeyeyeh...

wakaakakkaka

che^amad said...

ekekeke manda konyet..

pasan muda le tu kunun ada kakak baru.. cehhh...