27 June 2007

Sedapnye Dapat Makan Cekelat.. Hohohoh

Hari neh aku menerima satu parcel daripada seorang sahabat yg ku kenali di alam cyber... Pada mulanye aku mintak memain aje.. Tak sangka plak dia nak kasi betul2.. Ehehehe.. Aku pon tak mengharap sgt.. Lagipon taknak le menyusahkan dia.. Pagi tadi masa sampai opis ada le akak tu bagitau yg ada orang antar barang kat aku.. Maka dgn muka kontrolnye aku amik le parcel tu.. Padahal dlm ati rasa macam nak bukak kat meja akak tu time tu jugak.. Tapi mujur le aku masih mampu mengawal emosi dan tingkah laku aku di saat itu.. Ekekeke.. Memandangkan kat opis aku neh ramai jerung2 kelaparan (harap2 opismet aku tak masuk sini.. ekekeke) maka dgn penuh kesabaran aku membiarkan parcel itu tidak dibukak pasal aku dah tau isinye cuma tatau secara detail apa yg ada dalamnye...
Setelas tamat opis hour, dengan semangat berkobar2 aku bergegas pulang untuk membukak parcel tuh.. Terdapat 3 bungkus cekelat bersama sekeping note kaler pink.. Ekekeke... Buat sahabat siberku ittew, mekacih banyak2 atas kiriman cekelat awak... Jasamu dikenang.. Ehehehe.. Memang antara peberet aku jugak cekelat neh.. Errr aku rasa cam banyak le plak senarai makanan peberet aku neh... Atau mungkin lenkali aku patut justifikasikan makanan bukan peberet kot.. Kui kui kui...

Ini le gambarajah 3 bungkus cekelat yg terdapat dlm parcel tersebut.. Saje taruk plastik courier sebagai background...Hehehe.. Tapi sehingga saat blog ini ditaip, dah tinggal 2 aje pasal yg berisi cekelat bulat2 tu dah selamat masuk dlm perut aku... Wakakaka...

1 komen:

vagg said...

hoh SIVAJI...
pelahap betul makan smpai da tinggal sikit
sape2 yg baca nih jgn caye ckp dia..aku rasa yg sebenonya mmg dah abis pon dia makan. ekekeke
kataku jeles tadek cekelat