05 June 2007

13 Tahun Telah Berlalu...


Setelah hampir 13 tahun terpisah akhirnye kini kami semua dapat kembali berhubung di dunia siber.. Terima kasih buat teman yg sanggup meluangkan masa membina laman web dan membayar hosting utk kami semua berkumpul dan berkongsi cerita.. Sedikit sebanyak tau le jugak perkembangan terkini selepas masing² meninggalkan alam persekolahan.. Ada yg dah sukses dgn kerjaya mereka dan ada yg dah sukses mengumpul anak.. Hehehe.. Kebanyakannye dah mempunyai keluarga sendiri.. Tinggal beberapa kerat je yg masih single mingle termasuk le aku.. Penat woo menangkis soklan bonus dorang.. hehehe..

Tapi apa² pon aku harap laman web neh akan berjaya dikekalkan sehingga bila².. Sebelom neh pon rasanye dah pernah ada 2 laman web yg diwujudkan tapi gagal dikekalkan kerana mungkin masalah penyelenggaraan dan orang lain pon tak boleh nak contribute kat laman web tersebut..

Mungkin dgn kehadiran laman web baru yg lebih user-friendly neh kami semua dapat mengimbau kembali kenangan silam sambil menghapdet perkembangan terkini diri masing².. walaupon aku memang terkenal dgn blog bersawang aku.. wekekeke...

0 komen: