30 May 2007

Hasil Karya Berikutnye...

Aku hanya sempat lukeh satu drawing aje... Aku wat neh tatkala aku free takde tengok anime atau tv series.. Lagi pon citer Heroes dah abes utk volume 1.. Nak tunggu volume 2 kuar lambat lagi.. So sekarang kalu lepak umah memalam tu buleh le aku prektis mengkaler dgn menggunakan notebook ku ittew.. ekekeke..

Aku cuba melukis seorang samseng yg kontrol ensem dgn memakai baju long sleeves dan berseluar yankee serta baju tuck-in.. ekekeke.. Memandang takde prop utk dia bergaya maka aku pon bagi le parang bengkok yg biasa digunakan dlm citer tamil.. wakakaka...

6 komen:

Misz HoNey said...

expresssion pd wajah katun krg memuaskan. Tiada nampak mcm samseng, lebey kpd seorg jejaka yg ingin meyabit rumput. Shadow pd katun masih bule di perbaiki,hanya di muka shadow di hasilkan. Gaya ada spt filem2 tamil yg selalu di gemari pelukis...

wakakakakak

che^amad said...

eceh macam juri propesonel plak dia.. takpe.. aku akan perbaiki ekspresi muka lagi nanti.. hohoho...

Ajipp said...

ekekekke punya la ensem nak pi tebas rumput..
manda ni tak patot laa..

Scarlett Julia said...

tapi utk jadik samseng pon..cam baek jer..cam nk p katok ulaq kat tepi opis jer...


kasik brutal sket...

manda said...

next pic konyettt...

ekekkee

che^amad said...

cehh manda.. sabor2 ler.. lenkali plak aku tepek..
aku tgh sebok neh tawwww.. ekekeke