26 May 2007

Aktiviti Petang Sabtu.. Huhuhu...

Pagi tadi masa baru nak mengulor kat opis tetiba bos aku tepon.. Dia soh aku ikut dia pegi mengukur site.. Time tu aku blom menaruh sebarang prasangka lagi... Bos ajak aku dgn sorang lagi opismet aku yg kebetulan datang opis jugak.. Masa nak bertolak tu aku tanye le bos ada bawak measuring tape dgn kertas dak utk buat sketch time mengukur nanti... Dia kata tak payah bawak.. Heh aku dah mula berbau sesuatu seperti ikan neh.. Dan rupanye memang betol pon bukan nak pegi mengukur tapi pegi tengok aktiviti lasak kat Bandar Sri Putri anjuran Majlis Perbandaran Selayang... cehhh tipah tertipu boss... Tapi aku cuba berpandangan positif.. Mungkin aku boleh hambek gambor banyak² utk menghapdet blog demi menyahut cabaran Ajipp.. ekekeke.. Maka saksikan le acara penghapdetan bergambor aku neh yek...


Antara kenderaan 4x4 yg menjoinkan diri dgn akitiviti lasak neh.. Aku nak komen banyak pon tatau sangat pasal neh.. Ikut bos aku jek.. ekekeke..

Zoom dekat sket.. Kenderaan2 neh memang dimodified khas utk aktiviti lasak neh.. Kalu dah minat sanggup berhabis duit nak modified kenderaan dorang..


Neh antara satu halangan yg dorang kena lepasi.. Masuk gaung.. Siap kena pakai kabel nak tarik naik ateh..

Neh pulak halangan amik corner dari dalam gaung... Mamat baju merah tuh dgn gaya memerot berjaya mengambik gambor aksi² lasak dgn jayanye.. ekekeke...

Yang neh payah sket nak amik corner pasal badan panjang... Kena amik step jauh sket.. Kataku memberi komen ala² terer kononnye..

Ada jugak yang terbalik masa nak amik corner tuh.. Masa neh memang mencabar kewibawaan betol nak naikkan balik jentera dorang.. Orang len takleh tolong nanti disqualified.. Tapi dorang berjaya juga lepasi halangan tuh.. Usaha tangga kejayaan.. Ehehehe..

Neh plak acara memecut dalam lumpur.. Sapa duk dekat abes le terpalit lumpur.. Maka dengan ini sekian aje laporan bergambor aku kali neh.. Macam hampeh je ending aku wat.. ekekeke...

0 komen: