22 May 2007

Aksesori Notebook Haku...

Baru² neh masa ujung minggu aku berpeluang utk meronda² sambil survey barang kat Low Yat Plaza.. Yg sebetulnye aku nak mencari notebook cooler dgn bagpack.. So senang le kalau andai ditakdirkan aku terpaksa pegi pakistan balik boleh le aku bawak notebook aku ke mana² saje.. Tapi memandangkan rega kedua² barang neh melebihi kemampuan perbelanjaan aku so terpaksa le aku KIV dulu salah satu barang... Maka aku rasa notebook cooler lebih penting memandangkan notebook aku menggunakan integrated graphic card so lagi cepat overheated.. Bagpack tu kalu betul² konfem kena gi pakistan baru aku beli kot... ehehehe.. Sesambil tu saje le usha kot² ada kedai jual cd pirate tapi malangnye hampeh.. Pehtu aku ternampak satu laser mouse yg menggamit perasaan.. ekekeke.. Memandangkan mouse yg lama tu nampak mcm tak secocok dgn notebook baruku terus aku bertindak membelinye utk dipadankan dgn notebook baruku ittew.. ekekeke.. Laser mouse neh lagi sensitip kalu nak dibandingkan dgn optical mouse yg selalu dipakai.. Semua surface dia leh detect termasuk atas permukaan kaca.. Lagi satu kat bahagian bawah mouse tu takde pancaran cahaya mcm yg terdapat pada optical mouse.. Ingat nak amik yg wireless tapi takde bajet plak.. So itu aje laporan saya utk aksesori notebook saya.. Ekekeke.. Dan berikut adalah sessi laporan bergambar plak.. Kui kui kui..


Ini le rupe notebook cooler aku.. Brand Zalman.. Sama mcm sis misty punye (dia tiru aku sebenarnye.. ekekeke) Reganye dalam RM150.. Huhuhu..

Close-up notebook cooler aku utk menunjukkan model cooler neh... Setakat neh berjaya le jugak menurunkan suhu notebook.. Sesapa yg cepat hot temper buleh le try duduk atas menatang neh.. ehehehe..

Dan ini le wajah laser mouse yg aku beli.. Kualiti gambar agak kurang memuaskan.. Huhuhu.. Brand mouse Acrox (mungkin adik badik dgn clorox kot..ekekeke) Rega dlm RM35.. Antara model yg murah aku jumpe dan berketerampilan pada pandangan mata aku.. Ehehehe...

0 komen: