28 April 2007

Bertemu Dgn Sis Misty..

Akhirnye tercapai gak cita² aku nak jumpe dgn Sis Misty yg vogue gitu.. kataku membodek.. ekekeke.. Idea last minit neh terhasil apabila Sis Misty kata nak serahkan souvenir yg dia beli masa balik Sarawak.. So aku kasi le cadangan kasi by hand aje.. Tapi last2 dia post jugak kat aku.. Mujur le setem murah sket 5 posen aje.. ekekeke.. Walau bagaimana pon, cita2 nak berjumpe tu diteruskan jugak.. Kebetulan Manda pon mengidam sgt nak jumpe dgn Sis Misty so aku pon ajak le sekali minah sengal tu.. ekekeke..

Mula² ingat nak buat kat kedai Sakura Taman Melawati tapi memandangkan Manda rindu sgt nak jumpe dgn pakcik poyo tu maka terpaksa le aku tukar venue kat kedai sate Sri Melaka.. Hehehe.. Tapi apa2 pon sate dia tetap menjadi mangsa belasahan aku jugak.. Muahahaha... Maka pada hari Khamis pukul 8 mlm kitorang pakat nak jumpe kat kedai sate pakcik poyo tuh.. Ekekeke...

Orang yg pertama sampai mesti le aku eh silap.. Manda and partner in crime dia, Santos.. ahahaha.. Pehtu baru le aku sampai.. Orang last sekali sampai mesti le Sis Misty.. Yang best masa dia memula sampei tu muka cemas macam orang datang nak kena interview aje.. Hehehe.. Tapi lama² selepas melihat kesengetan Manda maka dia pon dapat menyesuaikan diri dgn kitorang.. Dan malam itu juga pertama kali aku melihat orang makan sate dgn sudu dan garpu.. Ehehehe ampooon sis.. Tapi 3 cucuk sate aje dia makan.. Maka terpaksa le aku dan Santos bekerja keras menghabiskan saki baki yg ada.. Nak harap kat Manda mmg takleh harap ler.. ekekeke.. Malam tu ada le 17 cucuk aku bedal.. Hohohoh..

Apa² pon Sis Misty memang sporting.. Walaupon dalam ala² blur dia tapi kami masih sempat bertukar² pendapat tentang citer yg kami donlod dari torrent.. Dan ada jugak le acara mengumpat Kak Dora.. Kui kui kui.. Lepas neh buleh le menjoinkan diri dengan gathering bebudak lain plak yer sis.. Dan jangan lupa ajak hasben sis yg telah dirampas takhta Roy oleh haku yek.. Ekekeke..

Ini le sate² yg telah menjadi mangsa dalam pertemuan kitorang malam tu.. Hehehe..

2 komen:

cemutchan said...

oittt...makan sate tak ajak akak ekk? babap kang...

che^amad said...

lenkali boleh le ajak kak cemut plak makan sate.. Tp jgn bawak nenet tahu.. huhuhu akottttt....
kataku menjawab komen kak cemut 13 hari yg lalu.. ekekeke