13 March 2007

Pembalasan Tag Katarsis.. Hehehe

Haku tatau sangat pasal permainan "Tag" neh tapi mengikut pemahaman aku macam ala² surat berantai ler.. ekekeke.. Sesapa yg kena tag kena wat entry sama macam dalam blog orang yg tag kita tu cuma kena tukar fakta aje.. Sapa yg tak balas tag tu akan kena sumpahan blog bersawang nanti.. Muahahaha... So ini le balasan utk tag yg aku dapat dari Katarsis.. Hohoho...


Resolution: 1024 by 768 pixel

Laptop, LCD or CRT monitor: CRT monitor je. 19 inci punye.. dan opis punye.. hehehe

Been using this desktop since: Agak lama jugak aku guna desktop neh.. Malas nak surf cari desktop baru.. ekekeke.. Aku ada tepek desktop neh dlm forum Kool so memang dah lama le aku tak tukar desktop.. ekekeke..

Kaedah : Hit "Print Scrn" button (sblh F12) > paste kat adobe photoshop

Pasneh nak tengok desktop:
1. Ajipp
2. Sis Misty
3. Isis
4. JM Poyos
5. Vagg

Last sekali, kena le menjerit kat shoutbox dorang dah kena tag.. Err jangan lupa plak bagitau org yg tag kita bahawa kita dah balas tag dia.. Penin haku men game neh.. ekekeke...

6 komen:

mizzLeli said...

ake shikamaru eh?

shikamaru dah besar dlm narutO shippuuden.
henGsem.
hehehe..
n_n

che^amad said...

hoh aku dah lama tak layan anime naruto.. sejak byk sangat filler neh dah malas nak tengok.. ekekeke

mizzLeli said...

tapi shippuuden dah setat.
hehe.
boleh tahan besh laa nak bandinG nGan filler2 beser.
layan.

Ajipp said...

weii dik..
ko wakpe sini??
ekekekkeke..

mizzLeli said...

alamak.

errr.. nak order nasik GorenG kat sini.
ark.

che^amad said...

nanti le aku carik dvd kat low yat..
takpon aku donlod kat tenet.. tapi yg shipuuden tu start dari episod baper?