08 January 2007

Anime...

Dari kecik aku memang suka nengok katun.. Dari zaman citer Tosho Daimos, Captain Future sampai le ke zaman Naruto dan mcm² lagi citer katun yg berlambak di pasaran sekarang.. Citer bukan katun tapi mcm katun pon aku suka layan macam Space Cop Gaban, Kestaria Baja Hitam sampai le sekarang citer Kamen Raider Faiz.. Tapi memandangkan aku selalu bangun lewat ari minggu so asik miss aje ler citer neh.. wakakaka..

Ini adalah antara anime yg aku layan.. Naruto.. best jugak wooo.. Cuma kadang² banyak sgt adegan flash back yg buat aku boring tuh.. huhuhu... Mujur le aku tgk dvd.. boleh gak forward part mana yg boring tuh.. wakakaka...
Citer neh ada jugak moral yg terselit walaupon citer katun.. Dia mengajar kita supaya tidak berputus asa utk menjadi ninja.. so berusahalahhhhh... Caiyok .. Caiyok...
Watak yg aku suka mesti le Naruto.. Dan juga
Gara.. Walaupon Gara neh ala2 misteri tapi hikmatdia power wooo.. wakakaka...


Ini plak citer Bleach.. aku rasa yg neh pon tidak kurang besh nye. Jalan citer dia kenkadang suspen dan juga mendebarkan. Ecewahh. Citer neh mengisahkan seorang pemuda bernama Ichigo yg mendapat power drpd seorang gadis yg datang dari dunia lain dan seterusnye telah memaksa dia memikul tanggungjawab yg berat utk mengambil alih tugas gadis itu.. Selepas itu, power Ichigo neh terus bertambah power dan power setiap kali dia bertemu musuh yg lebih power.. Baper banyak kali power daaa.. Dah jadi ala2 pawarut plak.. Wakakaka...

0 komen: